Здравейтe, колеги. От скоро съм собственик на една белисима 156 1.9JTD 105HP и съм влюбен в тази кола. Чета форума с голямо удоволствие и виждам че има много хора който си разбират от работата и искам да попитам къде мога да направя качевствен ремап на колицата, за да тръгне малко по добре.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ремап 156 1.9 JTD
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Eminem921 Покажи съобщениеЗдравейтe, колеги. От скоро съм собственик на една белисима 156 1.9JTD 105HP и съм влюбен в тази кола. Чета форума с голямо удоволствие и виждам че има много хора който си разбират от работата и искам да попитам къде мога да направя качевствен ремап на колицата, за да тръгне малко по добре.
-
Първоначално публикувано от Eminem921 Покажи съобщениеОт София съм колега, извинявам се за пропуска.
Comment
-
Първоначално публикувано от Eminem921 Покажи съобщениеНе знам кое е по добре ремап или чип. Какви си плюсовете и минусите? пс знам че е тъп въпроса
Comment
-
Премахни ЕГР-а и хардуерно и би трябвало да се оправи пушека и вървежа. За ремапа, в София има доста сервизи, които го предлагат. Може да видиш и някой от форумните. Задължително го направи според мен. Колата е доста по динамична.Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD 150ps+gt2256v hybrid
Comment
-
Първоначално публикувано от Strahil Покажи съобщениеПремахни ЕГР-а и хардуерно и би трябвало да се оправи пушека и вървежа. За ремапа, в София има доста сервизи, които го предлагат. Може да видиш и някой от форумните. Задължително го направи според мен. Колата е доста по динамична.
Така като пишат хората слято всичко в едно изречение и в един момент нито разбираш какво пита, нито какво е направено и в крайна сметка какво се иска....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеАз до колкото го разбирам, ЕГР-а му е затапен (или както го наричате-премахнат хардуерно), но софтуерно не е ....
Така като пишат хората слято всичко в едно изречение и в един момент нито разбираш какво пита, нито какво е направено и в крайна сметка какво се иска....
Колега, я вземи уточни като хората какво ти е правено по колата, как ти е турбото ... и го напиши ясно, с препинателни знаци и главни букви
Comment
-
Първоначално публикувано от Eminem921 Покажи съобщениеТо Егр-а е премахнат само софтоерно не е и колата понякога започва да пуши и не иска да върви, и не знам от какво е. Не е дебитомер обаче и заъова искам някой разбиращ да я погледне първо и да я мапне за по добра динамика, а не за състезанияНо нека и колегата си каже де.
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD 150ps+gt2256v hybrid
Comment
-
Първоначално публикувано от Strahil Покажи съобщениеЕми по това изречение ми се струва, че е само софтуерно. Та затова така писах.Но нека и колегата си каже де.
"То Егр-а е премахнат само софтоерно не е*"
Ами разтълкувай ми това нещо
Не се заяждам, напротив..искам както много други да се пише поне малко от малко грамотно.За да има яснота.Last edited by undy; d.m.y г., 10:47.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение"То Егр-а е премахнат само софтоерно не е*"
Ами разтълкувай ми това нещо
Comment
Comment