Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремап 156 1.9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремап 156 1.9 JTD

Здравейтe, колеги. От скоро съм собственик на една белисима 156 1.9JTD 105HP и съм влюбен в тази кола. Чета форума с голямо удоволствие и виждам че има много хора който си разбират от работата и искам да попитам къде мога да направя качевствен ремап на колицата, за да тръгне малко по добре.

Първоначално публикувано от Eminem921 Покажи съобщение
    Здравейтe, колеги. От скоро съм собственик на една белисима 156 1.9JTD 105HP и съм влюбен в тази кола. Чета форума с голямо удоволствие и виждам че има много хора който си разбират от работата и искам да попитам къде мога да направя качевствен ремап на колицата, за да тръгне малко по добре.
    Еми кажи откъде си щом искаш насока

Comment

От София съм колега, извинявам се за пропуска.

Comment

От София съм колега, извинявам се за пропуска.
        Тука има доста колеги, които ще те насочат. Аз не съм привърженик на ремапа и ще си затрая

Comment

Не знам кое е по добре ремап или чип. Какви си плюсовете и минусите? пс знам че е тъп въпроса

Comment

Не знам кое е по добре ремап или чип. Какви си плюсовете и минусите? пс знам че е тъп въпроса
            То е едно и също - препрограмиране, махане на ЕГР, ....

Comment

То Егр-а е премахнат само софтоерно не е и колата понякога започва да пуши и не иска да върви, и не знам от какво е. Не е дебитомер обаче и заъова искам някой разбиращ да я погледне първо и да я мапне за по добра динамика, а не за състезания

Comment

Премахни ЕГР-а и хардуерно и би трябвало да се оправи пушека и вървежа. За ремапа, в София има доста сервизи, които го предлагат. Може да видиш и някой от форумните. Задължително го направи според мен. Колата е доста по динамична.
                Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD 150ps+gt2256v hybrid

Comment

Първоначално публикувано от Strahil Покажи съобщение
                  Премахни ЕГР-а и хардуерно и би трябвало да се оправи пушека и вървежа. За ремапа, в София има доста сервизи, които го предлагат. Може да видиш и някой от форумните. Задължително го направи според мен. Колата е доста по динамична.
                  Аз до колкото го разбирам, ЕГР-а му е затапен (или както го наричате-премахнат хардуерно), но софтуерно не е ....

Така като пишат хората слято всичко в едно изречение и в един момент нито разбираш какво пита, нито какво е направено и в крайна сметка какво се иска....
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                    Аз до колкото го разбирам, ЕГР-а му е затапен (или както го наричате-премахнат хардуерно), но софтуерно не е ....

Така като пишат хората слято всичко в едно изречение и в един момент нито разбираш какво пита, нито какво е направено и в крайна сметка какво се иска....
                    А мен ме нападат за някоя и друга правописна грешка като пиша от телефона

Колега, я вземи уточни като хората какво ти е правено по колата, как ти е турбото ... и го напиши ясно, с препинателни знаци и главни букви

Comment

То Егр-а е премахнат само софтоерно не е и колата понякога започва да пуши и не иска да върви, и не знам от какво е. Не е дебитомер обаче и заъова искам някой разбиращ да я погледне първо и да я мапне за по добра динамика, а не за състезания
                      Еми по това изречение ми се струва, че е само софтуерно. Та затова така писах. Но нека и колегата си каже де.

Comment

Първоначално публикувано от Strahil Покажи съобщение
                        Еми по това изречение ми се струва, че е само софтуерно. Та затова така писах. Но нека и колегата си каже де.

"То Егр-а е премахнат само софтоерно не е*"

Ами разтълкувай ми това нещо
                        Не се заяждам, напротив..искам както много други да се пише поне малко от малко грамотно.За да има яснота.
                        Last edited by undy; d.m.y г., 10:47.
                        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                          "То Егр-а е премахнат само софтоерно не е*"

Ами разтълкувай ми това нещо
                          То като това "Да се убие не да се пощади"

Comment

Така е. Съгласен съм. Трябва да се пише грамотно.

Comment

Ще го премахна и софтуерно. Надявам се да се пооправи, но за ремапа съм навит вече 200%.

Comment

Working...
                              X